20 Haziran 2015 Cumartesi

Hayaller gerçekleştirmek için var...

Yazmayı hep sevdim ben... Çocukluk, gençlik hayallerimin biri doktor olmaksa diğeri bir kitabımın olmasıydı. Fırsat buldukça yazdım; okudum, okudum, yazdım... Doğru yazmak, düzgün yazmak, bildiğimi yazmak en önemlisiydi. Araştırma yaptım, makale yazdım. Eğitim aldım, öğretmek için yazdım. Dora doğdu, unutmamak için yazdım. Okusun, bilsin, hatırlamasa da mutlu olsun diye blog yazdım. Söyleyemediklerimi hep yazdım, yazdıkça sayfalar biriktirdim. Okundukça gurur duydum. Dora’yı en iyi şekilde yetiştirmek temel amaçlarımdan biri oldu, bildiklerimi uygulamaya çalıştım, bilmediklerimi öğrendim. Aldığım eğitimin önemini yaşayarak gördüm. Bilerek yapmanın insana nasıl bir güven verdiğini yaşadım.

Hastalarımın anneleri sıkça “siz olsanız kendi çocuğunuza ne yapardınız?” diye sormaya başladıklarında neler yapabileceğimi düşündüm. Fikir aldığım arkadaşlarım da bilgilerimi, tecrübelerimi kitap olarak ellerinde tutabilseler çok güzel olacağını söylediler. Bu aşamadan sonra yayınevleriyle görüşmeye başladım. Kitabımı yayınlamaya sıcak bakanlar içinden hem benim tarzıma uyan, hem de ekibine çok güvendiğim Optimist Kitap ile çalışmaya 2015 Ocak ayında başladık ve planladıkları gibi kitabım Haziran ayında yayınlandı.
 

Henüz heyecanını yaşıyorum. Hayatım boyunca insanın bir kitabının olmasının muhteşem olduğunu düşünürdüm, şimdi bunu yaşamak çok güzel. Hem de içinde benim hayatımın, kızımın ve mesleğimin olduğu bir kitap... Umarım beklentilere cevap verir de benim mutluluğum katlanır. Öyle çok destek aldım ki minnet duyduğum bir çok insan oldu ama en çok da editörüm Mutlu Hanım, iyi ki var...

 

6 yorum:

  1. Tebrik ederim :)
    İnşallah istediğiniz gibi geri dönüşümler alırsınız..
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler en kisa zamanda edinicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, umarım keyifle okursunuz. Sevgiler...

      Sil
  3. Hamile bir doktor olarak şu an kitabınızı okuyorum. Gebelikte obsesyonlarla boğuşan meğer sadece ben değilmişim😊 sizin gibi usg'yi eve getirebilme imkanım olmadı ama eşimin polikliniğindeki usg ile o kadar sık bakıyoruz ki bebek bizden daraldı büyük ihtimalle😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sevmişsinizdir :)) Böyle yazınca ben de yalnız olmadığımı görüp mutlu oluyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Sevgiler.

      Sil