4 Mayıs 2016 Çarşamba

Dönüş

Bir süredir bu sayfalara yazı yazmadığım için kendimi kötü hissediyorum. Aslında yazmaktan geri kalmadım ama bloga koyma fırsatım olmadı. Türkiye’nin önde gelen anne baba dergilerinden “Bebeğim ve Biz” ekibi yaz aylarında, kitabım çıktıktan sonra benimle röportaj yapmak istedi. Ardından köşe yazarlığı teklif edince yazılarımı genelde köşemde yazma şansım oldu. Biraz blogu ihmal ettim. Telefi etmeye çalışacağım. Yazacak çok konu birikti. Aynı zamanda Türkiye piyasasına yeni giren Amerikan kaynaklı bir bebek firmasının web sayfasında da yazılarım yer alacak, onunla birlikte sürekli yazı yazar haldeyim. Hepsini tamamlayacağım.



Dora devam ettiği okulda tam gün eğitime geçti. Artık servisle okula gidip geliyor. Geçen yıla göre daha büyüdü ve algıları açıldı. Tercihleri artık daha netleşti. Kesinlikle müzik ve dans etmekten, yabancı dilden hoşlanıyor. Evin içinde sürekli bağıra bağıra ingilizce, fransızca çocuk şarkıları söyleyen bir cüce dolaşıyor. Parkta, arabada yolculukta, yemek masasında Dora sürekli şarkı söylüyor, fırsat buldukça da dans ediyor. Zaman onunla çok keyifli geçiyor. Ben çok daha yoğun çalıştığım için geçen yıl olduğu gibi birlikte planlar yapamıyoruz çok fazla, okula daha düzenli devam ediyor. İlk dönem hastalık nedeniyle aksadı ama ikinci dönem okuldan daha çok zevk aldığı anlaşılıyor. Arkadaşlarıyla ilişkileri geçen yıla göre daha farklı. Birbirlerini daha iyi tanıyorlar ve daha fazla iletişim kuruyorlar. Birlikte eğlenmeyi öğrendiler. Bu yıl doğum günü partisini de arkadaşlarıyla okulunda yaptık, isteği doğrultusunda. Çok mutlu oldu, bu defa partinin onun için olduğunu daha iyi anladı. Günden güne büyüyor, gelişiyor, değişiyor... Kendine hayran bırakıyor.

5 yorum:

  1. Sinem Hanım Türkiye piyasasına yeni giren Amerikan kaynaklı bir bebek firması demişsiniz. Hangi firma ve ne zaman belli mi ?

    YanıtlaSil
  2. yazılarınız öyle özledim ki meğer yazılarınız hayatıma renk katıyormuş. Duyurulur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne tatlısınız, teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağım. Sevgiler

      Sil
    2. Herkes önce Facebook a falan girer ben direkt sizin sayfayı açıyorum :) bizden de sevgiler. Bir de doktor hanım sizin bebek genetik olarak zaten süper zeka olacak muhtemelen (ana dr baba dr) ne bileyim hiç ihtiyacı yok montessorilere gymboore lere ona benim kızım gibi öğretmen anne ve serbest meslek baba gibi vasat zekalı anne babaların çocuklarının daha çok ihtiyacı var ki zaten kızım da o eğitimleri alıyor :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. Sizin gibi alçak gönüllü ve eğitimli bir annenin çocuğu eminim çok iyi yerlere gelecektir, hiç merak etmeyin. Zaten bence mutlu olmaları her şeyden önemli. Hepimiz çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, yeter ki onlar iyi olsun. Çok çok sevgiler

      Sil