25 Ocak 2014 Cumartesi

Çok sosyal medya...

Dora'nın anne bebek dergilerinde yer almasından sonra medyanın bize ilgisi arttı sanki. Komik ama aynı hafta bir fuar organizasyonundan bir de televizyon programından uzman konuşmacı olmak için teklif aldım. Çocuk uzmanı olmam cazip geldi tabi ki.

Fuar zaten bol bol tecrübe ettiğim anne bebek fuarı, geçen yıl da "anneysen" sitesi için konuk olmuştum. Bu defa "Bebeğim ve Biz" dergisi standında annelerle buluştuk. Güzeldi ama benim için süpriz Dora'nın kapak olduğu sayının kocaman basıldığı bir panonun önünde söyleşi yapmaktı. Hastane ekibi de beni yalnız bırakmayınca iyi bir gün geçirdik.


Ertesi gün Star TV sabah haberlerinde emzirmeyle ilgili bir söyleşi için teklif geldi. Kısa ama keyifliydi. Hazırlanma aşaması hariç tabi, o kısmı sıkıcıydı... Bu tarz şeylerin faydalı olacağını düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek...

3 yorum:

  1. Hamileliğimde yaşadığım bazı sorunlar sebebiyle internette araştırma yaparken rastlamıştım bloğunuza. Benzer sorunlar yaşadığımızdan dolayı size mail atmıştım ve en ufak ayrıntısına kadar kafamdaki soru işaretlerini yanıtlamıştınız. Sayenizde daha rahat bir hamilelik geçirdim. Şimdi bebeğim 5,5 aylık oldu, hala bebeğimle ilgili kafama bir soru takılsa yada danışmak istesem size yazıyorum ve hekimliğinizin yanı sıra bir anne titizliğiyle ayrıntılı bir şekilde cevap yazıyorsunuz. Ayrıca bloğunuzdan da çok faydalanıyorum. Mesafelerden dolayı bebeğim hastanız olamasa da hastalarınızın ve annelerinin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız...Tabiki Dora'da iyiki var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama siz çok tatlısınız... Böyle işe yaradığımı hissettiren mesajlar beni çok mutlu ediyor. Siz de iyi ki varsınız. Sevgiler

      Sil
  2. saç renginize bayıldımmm. size de çok yakışmış.acaba bu rengin adı nedir

    YanıtlaSil