29 Ekim 2012 Pazartesi

Bayramlık


Kızımla bir bayram daha ya da kızım olmadan son bayramı kutladık… Umarım bir daha ki bayramda o da bizimle olacak, bu defa karnımdaydı. Cumhuriyet bayramıyla birleşen kurban bayramı nedeniyle uzayan tatili fırsat bildik, havanın güzel olması da işimize geldi, bir kaçamak yaptık. Muhtemelen prensesten önceki son kaçamak oldu. Annemleri de dahil edince oldukça hareketli oldu.

İlk gün klasik bayram ziyaretleri yaptık, uzun zamandır yapmıyorduk, özlemişiz, bir daha ki sefere prensesi el öptürmeye dolaştırırız artık. Sonra da toplanıp Şile’ye kaçtık. Şile’yi çok severiz zaten, hatta düğünümüzü bile orada yapmayı düşünmüştük bir ara. Yine çok güzel ve huzurluydu. Ardacık coştu, benim kızım da tatlıları yiyince karnımda resmen takla atmaya başladı, varlığını hiç unutturmadı, bizi çok mutlu etti. Cumhuriyet bayramını da Şile’deki törenle kutladık. Bir süredir bu tatili bekliyorduk, hepimize iyi geldi.

Şimdi önümdeki basamak YDUS… Çok hazırlanamasam da sırada artık sınav var, dört hafta kadar kaldı, sonra da kızımın odası ve diğer hazırlıkları yapmayı planlıyoruz. İki gün sonra kontrolüm var, 28 haftayı tamamladık, artık penguen gibi dolaşıyorum ortada, eğleniyorum…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder