3 Aralık 2012 Pazartesi

Hamile giysileri




Gebeliğimin ilk aylarında çok fazla tartı almadığım için uzun süre eski giysilerimi giymeye devam edebildim. Biraz göbeğim çıkmaya başladığında göğüs altından bollaşan kısa elbiselerimi tightlarla birlikte tunik gibi giydim. Yaz böyle geçtikten sonra sonbaharda artık eski giysilerim yetmemeye başladı, kızımla birlikte kendim için alışveriş yapmam gerekti. Evde olduğum için her gün farklı giysilere ya da çok şık şeylere ihtiyacım olmadı. Daha rahat, spor giysiler bana yetti.




Birkaç yıl öncesine kadar hamileler için giysi bulmak çok zordu. Bu bile hamilelikten uzak durmak için bir sebepti adeta. Genelde bol elbiseler ya da salopetler görebiliyordum hamilelerin üzerinde, bu nedenle “kesinlikle salopet giymem” diyordum, çok iri ve kilolu görünmeye sebep oluyordu. Bir de kadınlar göbeklerini saklamayı tercih ediyorlardı genelde, bense dar giysiler giydim, göbeğimi sergiledim hep.

 
Kısa bir süre giyebileceğim için çok fazla masraf yapmak istemedim hamile giysilerine. Bir çok marka var artık hamile koleksiyonu yapan; GeBe oldukça şık şeyler sunuyor ama fiyatları çok hesaplı değil, Ebru Maternity annemin keşfi, bana hoş bir tunik almıştı. Mom to be klasik ve güzel, Mothercare’in anne giysileri de fena değil, LCW her zamanki gibi hesaplı ama o esprili, baskılı t-shirtler bana sıkıcı geldi artık, giymek istemedim, pantolonları da hep kısa gelir zaten. H&M’nin evimize yürüme mesafesindeki alışveriş merkezinde şube açması hayat kurtarıcı oldu benim açımdan. Hem fiyatlar uygun, hem rahat, hem de eski tarzımı değiştirmem gerekmedi. Öyle zorlama sevimli renkler, bebek baskıları da yoktu hamile giysilerinde. Rahatça eskiden giydiğim gibi siyah, beyaz, gri, bej tonlarında, giyebildim. İki jeans pantolon ve 3 tight üzerine yazın rahat t-shirtler, sonbaharda tunikler kolay şıklık için yeterli geldi. Aldığım birkaç t-shirt ve bir elbise doğumdan sonra da kullanabilmek için emzirmeye yardımcı olacak şekilde tasarlanmış yaka kısmına sahip ve çok kullanışlı. Şık ofis giysilerinde gözüm kaldı ama evde hiç ihtiyacım olmadı. Artık çok fazla zaman kalmadı, bu bir ayı ve belki doğumdan sonraki dönemi aldıklarımla rahatça geçirebilirim gibi görünüyor. Şu aralar alışveriş için favorim kızımın dolabı…
 


3 yorum:

  1. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

    Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    YanıtlaSil
  2. Böbrekleri, 18 ila 45 yaşları arasındaki makul bir ücret karşılığında bağışlamak isteyen insanlara ihtiyacımız var. İlgili taraflar, daha fazla işlem için lütfen en kısa zamanda iletişime geçin. lütfen daha fazla bilgi için iletişime geçin: (samuelstephen1009@gmail.com)

    YanıtlaSil
  3. 18 ila 45 yaşlarında makul bir ücret karşılığında bir böbrek bağışlamak isteyen yeterli insanlara ihtiyacımız var. İlgili taraflar, daha fazla işlem için en kısa sürede iletişime geçmelidir. Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz: (lucasgrantfirm@gmail.com)

    YanıtlaSil